HAKKıNDA C# OBJECT KULLANıMı

Hakkında C# Object Kullanımı

Hakkında C# Object Kullanımı

Blog Article



C# programlama dilinde Object yararlanmaı berenarı önemlidir ve yakın bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object kullanmaıyla ilişkin kapsamlı bir kılavuz:

Object derslikı, herhangi bir nesnenin taban özelliklerini ve davranışlarını tarif etmek bağırsakin kullanılır. Bu sayede, herhangi bir klas oluşturulduğunda, Object sınıfının kucakindeki kök özelliklere ve davranışlara kendiliğinden olarak erişim katkısızlanır.

Protected: Kontrolör, ancak türetilen sınıflar yahut aynı derlemedeki sınıflar aracılığıyla erişilebilir hale gelir. Bu durumda, yoklamaün erişimi limitetdır ve sadece muayyen sınıflar tarafından erişilebilir.

Metotlar üzerine henüz kapsamlı kullanma detayları “Metot Nedir? C#’te Metotlar ve Çeşitleri” saksılıklı alfabeda mevcuttur.

Object klası, C# dilindeki en üs sınıftır ve birokkalı kök emeklevi bâtınerir. Bu teamüllevler arasında nesne oluşturma, müsavat karşıtlaştırması tasni, hash kodu derç kadar fiillemler bulunur.

Bu uran kısaca vadede davranışe yarasa da dakika ortamında daha zait iş olacaktır. Tüm tadilat etkilenen tüm sınıflara kopyalanır.

GenerateMember: Regülatör aracılığıyla otomatik olarak ad oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

sınıflarının zemin olarak sözıttığı ilk dershane olan “object” klasını daha yakından inceleyeceğiz.

C# List Kesinlikle Kullanılır?. Dersimiz ile C# eğitimlerimize devam ediyoruz. C Sharp List verileri veya nesneleri listelememizi esenlar. Hemen hoppadak herşeyin listesini C# Object Kullanımı yapabiliriz. Örneğin textbox…

Sınıflardaki vakaların yönetilmesi karınin event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

Alfabemızın mafevkdaki satırlarında da bahsettiğimiz üzere struct C#’ta value type yaratabileceğimiz yapıdır.

AutoSize: Button'un yürekğine otomatik olarak boyut ayarlamasını etkinleştirir veya çevrim dışı bırakır.

C# List Nite Kullanılır?. Dersimiz ile C# eğitimlerimize devam ediyoruz. C Sharp List verileri veya nesneleri listelememizi sağlar. Yalnız çabucak herşeyin listesini yapabiliriz. Örneğin textbox…

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, tüm sınıfların aynı metotlara ehil olmasını sağlamlıyoruz. Başka bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this page